Adventure Team Brach  - ATB Club

Welkom op de website van Adventure Team Brach, een recreatieve mountainbike club met iets extra’s!
Ons programma is gevarieerd waardoor het instappen in onze vereniging, voor iedereen mogelijk is. Wij zijn inmiddels met 21 clubleden en blijven groeien.

Maasbracht ligt centraal voor vele leuke mountainbike routes in de regio. In een straal van maximaal 60 km oftewel 1 uur reizen, komen wij op vele verschillende plaatsen.
De routes die wij fietsen zijn zeer gevarieerd. Op recreatief niveau fietsen we van het heuvelachtige Zuiden in Vijlen tot aan de zanderige vlakke single tracks in het zuiden van Noord-Brabant. En uiteraard alle bosgebieden die tussen deze twee uiterste gebieden liggen.
Vele routes worden door ons opgenomen met een GPS waardoor we deze vaker nog kunnen fietsen.
Een deel van onze clubleden gaan ’s zomers veelvuldig naar de Ardennen en Duitsland, waar het mountainbiken extremere vormen aanneemt. Een vereiste in deze is dan ook dat de mountainbiker enige ervaring heeft voor deze omstandigheden. Hierbij is bij een deelname van deze tochten, een minimale leeftijd van 16 jaar vereist.
Kortom, voor ieder wat wils!

Binnen onze eigen regio fietsen wij in de zomerperiode twee vaste routes.
Route 1
bestrijkt de bosgebieden “”het landgoed Rosendaal” in Monfort, het  ‘Sweeltje” in St. Odilienberg, via het Munikkersbos naar Posterholt,de Deelgaard en zo via het Kranenbroek en St. Joost weer terug naar Maasbracht.
Route 2
maakt een tocht via Panheel, Heel naar Beegden en terug. Is er meer tijd, wordt de tocht uitgebreid naar het Leudal.

Mochten wij jouw interesse gewekt hebben om ook  te gaan mountainbiken in teamverband, neem dan contact op met het bestuur. De gegevens zijn te vinden op de site.

Onze club wordt mede mogelijk gemaakt door al onze sponsoren. Onze dank voor jullie bijdrage!

Fotoshoot 6 klein

 

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

footer 1

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com